https://nakenstickaren.files.wordpress.com/2011/08/nina.jpg?w=300(Seriebild av Nina Henningsson)

Solen skiner, jag har hittat en man, en partner (HAN). Vi odlar och skördar. Jag har hittat till musiken. Jag har nya vänner.

Ändå…

Jag är sjukskriven till 50%, det känns bättre än att vara det helt, trots att jag inte är säker på att jag kan ta ett arbete just nu. Mitt arbetsminne är i stort sett obefintligt (listor är bra, jag får ha mitt arbetsminne på papper)  Jag sviker släkt, vänner och förtroenden genom min hjärnas disfunktionalitet som inte orkar utföra åtaganden. Och jag längtar hem… till ett harmoniskt hus…

Jag hoppas hösten med sin klara friska luft, sina underbara varma färger och givmild svampskog kan värma upp mitt trasiga inre, för såhär orkar jag inte ha det. Jag väntar oxå på en kallelse från NPE och hoppas verkligen de kan hjälpa  mig med mina problem.

Måndagseftermiddagarna är vikta åt repetition med bandet ”Livets Vingar” som är ett kidrockband som huvudsakligen spelar orignallåtar av Mikael Widstrand. Just nu är vi sex medlemmar, men vi söker duktig trummis pch pianist, några fler barn som kan sjunga, en duktig gitarrist och sponsorer! Jag skulle även uppskatta hjälp av någon som kan coacha mig när det gäller att köra som typ doa. Låtarna som Mikael skrivit är jättebra och vi hoppas kunna ha vår första spelning inom ett halvår/ett år.
Tyvärr krockar detta med stickcaféet Uppmaskan på Café Linné jag deltagit i. Jag får ha uppsikt efter extrastick andra dagar istället och hoppas det kan passa då.

En ny grej för mig är Öppen Scen på Valegården (RSMH), Uppsala första lördagen varje månad. (med start i september eller oktober) Jag har tänkt mig medverka där med olika uppträdanden själv, med min karl eller med vänner. Detta ser jag verkligen fram emot som en ny del i mitt liv!  En helt ny typ av kreativitet att skapa små pjäser, framföra musik eller andra former av framträdanden.

Jag får ta denna period i mitt liv som en övergångstid till något bättre och hoppas på att en starkare och mer kreativ kvinna kommer ut på andra sidan.

Jag hoppas även att min startmotor lagas under tiden…

Annonser