Smarrigt värre! 😉

 

1 dl ekologiska cocosflingor
2 ekologiska ägg
1 dl vispgrädde
salt

Gör så här:
 Mal/mixa cocos till mjöl. Vispa ihop allt och grädda som vanligt.
Lätt som en wåffla!

Servera med vispad grädde och lite osockrade bär eller en tomatsallad eller några skivor brieost, smetana och caviar (helst ofärgad) eller vad som nu just du tycker passar bra!

♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥   ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥ 

 

Hittade receptet hos Mia bloggar när jag googlade, som i sin tur hittat receptet på KiF.

Jag gillar dem, men så älskar jag ju cocos också! Man kan använda mandelmjöl istället om man vill eller säkert andra malda nötter eller frön. Det är ju bara att testa och smaka!

Signatur

Annonser