Vad ska jag börja med?
Får bli nuet- nyss ätit god middag i form av köttfärsbiffar stekta i långpanna i ugnen- skall frysa ner resterna sen, gjorde hela två plåtar! perfekt att ha i frysen, Evas tips är det! Tillbehör blev något mycket oklassiskt! brockoli- & morotsallad med god olivolja & flingsalt. låter det enkelt? prova- det är suuupergott!! också ett tips från en vän, Ingegerd, Falun, vilken kvinna!!! till det drack vi bubbel!! 😉
Vi var där förra helgen och vad hon bjöd på!! *mums* dels denna härliga sallad. Efterrätten, en fruktsallad utan dess like! ananas, filéad apelsin, passionfrukt och torkade tranbär.. toppad med rosa bubbel! yummiyummiyummi!!! Och dessa godsaker till trots var det dock en rätt som stack ut näsan eller gommen rejält, en förrätt bestående av *trummvirvel* GURKSOPPA!! haha, låter otroligt, men den var helt delikat! Måste bara be om receptet om hon nu har det kvar i huvet eftersom det var ett för stunden hopkok av det som fanns hemma…

Måste ju dessutom sprida årets grej! bubbel!
Vi har utsett 2010 till bubblets år!
Ja, int har vi råd med äkta champagne.. förutom på nyårsafton då.. 😉 men det finns många goda sorter att väja på.. få se vid årets slut hur många vi provat!

SKÅL!

Annonser